Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Pasta med torsk og havtornsauce

Pasta med torsk og havtornsauce

Tangpasta med plukfisk og havtorn beurre blanc

Her har Sune Rasborg tryllet et ret med havtorn og lokal pasta sammen, vi har testet den og den er mere end godkendt! Meget nem og hurtigt lavet.

Og utrolig lækker. 

To personer

Du skal bruge:

1/2 pakke tangpasta fra Pastariget

2 dl 100% havtornsaft

75 g smør

200 g torskefilet eller anden torskefisk

Hakkede friske urter, bare vælg dine yndlings urter

Evt. Havtornflager 

 

 

 

 

Sådan gør du:

Kom saften i en kasserolle sammen med fisken og damp den til den er færdig.

Fisken tages op og væsken reduceres til halvdelen.

Pastaen koges som anvist på pakken.

Smørret monteres i den reducerede havtornsaft. Tages af varmen og smages til med salt og peber.

Den afdryppede pasta vendes i saucen sammen med fisken, der er plukket ud i mindre stykker.

Hele herligheden anrettes på en tallerken og pyntes med friskhakkede krydderurter eller måske rukula og evt havtornflager.

God fornøjelse!

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises