Pasta med torsk og havtornsauce
Tangpasta med plukfisk og havtorn beurre blanc
Her har Sune Rasborg tryllet et ret med havtorn og lokal pasta sammen, vi har testet den og den er mere end godkendt! Meget nem og hurtigt lavet.
Og utrolig lækker.

To personer
Du skal bruge:
1/2 pakke tangpasta fra Pastariget
2 dl 100% havtornsaft
75 g smør
200 g torskefilet eller anden torskefisk
Hakkede friske urter, bare vælg dine yndlings urter
Evt. Havtornflager
Sådan gør du:
Kom saften i en kasserolle sammen med fisken og damp den til den er færdig.
Fisken tages op og væsken reduceres til halvdelen.
Pastaen koges som anvist på pakken.
Smørret monteres i den reducerede havtornsaft. Tages af varmen og smages til med salt og peber.
Den afdryppede pasta vendes i saucen sammen med fisken, der er plukket ud i mindre stykker.
Hele herligheden anrettes på en tallerken og pyntes med friskhakkede krydderurter eller måske rukula og evt havtornflager.
God fornøjelse!