Fri fragt - på ordre over 400 dkr (Danmark)

Sprog

Rundvisninger og Events

Kiks med ost og havtornmarmelade

Kulturugen - madkultur:

Er havtorn HOT or NOT, bedøm selv:

HØSTET invitere på havtorn-smagning, hvor du enten bliver  bekræfte i at havtorn er lige så fantastisk en råvare som du tror eller vi fjerner din fordom om at havtorn er et surt bær, som kokke og fødevareproducenter forsøger at snige ind i næsten alt. 

Mens vi smager fortæller både Camilla og Mads om HØSTETs erfaringer med havtorn, madkultur og samarbejder på Bornholm og lidt om hvordan det er at flytte familien fra Kbh. til Bornholm.  

 

Fra sidste års kulturuge på Bornholm, måske gør vi det igen, hold øje med programmet.  

Rundvisninger og events for privatpersoner på Fløjlegård

Mads viser havtornplanterneVi har længe haft rundvisninger i havtornplantagen i forbindelse med vores sommer-event 'Drinks på landet', der foregår hver fredag kl. 15-17 fra uge 26 til og med uge 33. 
 
 
Der bliver masser af snak og fortælling om havtorn og der er mulighed for lidt smagsprøver, samt selvfølgelig at gå på jagt efter havtornlækkerier i gårdbutikken. 
Tilmelding er ikke nødvendig og det er gratis. 
Rundvisning for virksomheder og turistgrupper:
Rundvisning i havtornplantagenVi vil så gerne dele vores begejstring for havtorn med jer og tilbyder i den forbindelse rundvisning og smagsprøver for mindre (min. 15 pers.) og større grupper.
 
Her skal bookes aftale i god tid, for her godt booket op med rundvisninger i løbet af for- og efter-sommer. 
 
 
 
 
Ring eller skriv til Mads på mob. 53542124 eller mads@hoestet.dk, så i hører nærmere om, indhold, tid og pris. 
 
 
 
Rundvisninger for større grupper er altid meget hyggeligt.
Alt er klar når i kommer, vi forsøger af være både Mads og Camilla til stede, så der er masser af mulighed for at stille spørgsmål og få en snak. Eller bare at nyde lidt fred og ro på landet. 
Vi glæder os til at tage godt imod jer på Fløjlegård.