Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Rundvisninger og Events

Kiks med ost og havtornmarmelade

Bornholms Kulturuge - Mad Festival - Sol over Gudhjem

I sidste halvdel af september byder vi sammen med resten af Bornholm velkommen til Bornholms Kulturuge. Hos os er der events lørdag d. 17/9 og torsdag d. 22/9:

Der bliver rig mulighed for at høre en masse om både havtorn og kombucha.

Malene Rossil som er stifter af Bornholm Kombucha er på besøg og i den forbindelse, inviterer vi på et skønt mix af rundvisning og fortælling i havtornplantagen. Der bliver også masser af smagsprøver med havtorn og Malene laver lækre kombucha cocktails til jer, samt deler ud af sin store viden og erfaring om kombucha og alt det gode denne drik kan.

Vi glæder os meget til at se jer, tilmelding er nødvendig. Det kan gøres via det følgende link

Lørdag d. 17/9, kl. 13-15: TILMELDING TIL BORNHOLMS KULTURUGE HER

Torsdag d. 22/9, kl. 15-17 TILMELDING TIL BORNHOLMS KULTURUGE HER

Begge events kræver at man har et kulturuge-armbånd, som kan købes direkte hos Bornholms Kulturuge.

 

I løbet af sommeren deltager vi så vidt det er muligt i forskellige mad-festivaller og events. Nogle af den foregår på Fløjlegård i og omkring havtornplantagen og gårdbutikken, andre foregår ude på øen og det er efterhånden sjældent at det er muligt for os at deltage andre steder i landet, da vi har meget at gøre på gården fra forår til efterår. 

Vi annoncerer her på siden og på de sociale medier, der er oftest et begrænset antal pladser og vi har derfor tilmelding, hvis det er en event der finder sted her på gården. 

 

 

Rundvisninger og events for privatpersoner

Mads viser havtornplanterneVi har længe haft rundvisninger i havtornplantagen i forbindelse med vores sommer-event 'Drinks på landet', der foregår hver fredag kl. 15-17 fra uge 25 til og med uge 33. 
 
 
Der bliver masser af snak og fortælling om havtorn og der er mulighed for lidt smagsprøver, samt selvfølgelig at gå på jagt efter havtornlækkerier i gårdbutikken. 
Tilmelding er ikke nødvendig og det er gratis. 
 
 
 

Rundvisning for virksomheder og turistgrupper:

Rundvisning i havtornplantagenVi vil så gerne dele vores begejstring for havtorn med jer og tilbyder i den forbindelse rundvisning og smagsprøver for mindre (min. 15 pers.) og større grupper.
 
Her skal bookes aftale i god tid, og når verden ikke har Corona, er her godt booket op med rundvisninger i løbet af for og efter sommeren. 
 
 
 
 
Ring eller skriv til Mads på mob. 53542124 eller mads@hoestet.dk, så i hører nærmere om, indhold, tid og pris. 
 
 
 
Rundvisninger for større grupper er altid meget hyggeligt. Alt er klar når i kommer, vi forsøger af være både Mads og Camilla til stede, så der er masser af mulighed for at stille spørgsmål og få en snak. Eller bare at nyde lidt fred og ro på landet.