Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Havtornsauce til risalamande

Havtornsauce til risalamande

Så er den her endelig, vores nye havtornsauce. Den er helt oplagt til risalamande og vi har fået fantastiske tilbagemeldinger. Nogen påstår at den slå selv den bedste kirsebærsauce... men prøv selv.

havtornsauce til risalamande

 

Du skal bruge:

2 dl 100% havtornsaft

saften af en appelsin

140g sukker

2 spsk lys rom

1 kanelstang

1 hel stjerneanis

3 hel kardemomme

 

Det hele varmes langsomt op i en lille gryde, helt lav varme i 20-30 min. 

Rør nu 1,5-2 spsk maizena ud i ca. 0,5 dl vand og jævn saucen til du synes den har den rette konsistens. Tag de hele krydderier op, så ikke den bliver for stærk.

Den kan fint laves dagen før du skal bruge den. Opbevar den på køl og lun den inden servering. 

Det er svært at sige hvor mange det rækker til, lige så svært som med kirsebærsauce. Men denne opskrift bliver til ca. 3,5 dl og så gælder det vel mest om at kende sine gæster. 

God fornøjelse!

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises