Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Julekager med havtornmarmelade

Julekager med Havtornmarmelade

Du skal bruge: Julekager med havtornmarmelade
  • 220 g mel
  • 75 g mandelmel
  • 50 g sukker
  • 150 g smør
  • 1 æg
  • 50 g flormelis
  • 100 g havtornmarmelade
Sådan gør du:
  • Bland de tørre ingredienser
  • Smøret smuldres i melet til det ligner rasp
  • Dejen samles med ægget
  • Læg dejen på køl i min. 20 minutter
  • Dejen rulles ud til ca. 5 mm tykkelse og stikkes ud
  • Der stikkes hul i midten af halvdelen
  • Alle kager bages nu ved ca. 160 grader i 12 min. eller til de er gyldne
  • Når de er kolde, drysses toppene med flormelis og bundene smøres med havtornmarmelade og de lægges sammen
God fornøjelse!

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises