Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Havtornmuffins

Havtornmuffins

Opskriften på disse havtornmuffins er udviklet af Lisbeth Hjertebjerg og der er havtornmarmelade inden i og havtornglasur på toppen, det er en skøn kombination.

Havtornmuffins

Du skal bruge:

Til ca. 15 stk. 

Ingredienser:

  • 75 g smør
  • 3 æg
  • 175 g sukker
  • 175 g Hvedemel
  • 3 tsk. bagepulver
  • 2 1/4 dl mælk
  • 0,5 dl 100% havtornsaft
  • Havtorn marmelade til fyld

Sådan gør du:

  • Smelt smørret, og lad det køle lidt af.
  • Pisk æg og sukker luftigt, og tilsæt det afkølede smør.
  • Bland mel, bagepulver og mælk i dejen.
  • Fyld 15 store papirmuffinforme 2⁄3 op og fyld med en sprøjtepose havtorn marmelade ind i midten af dejen
  • Bag dem ved 200ºC i 20 minutter.
  • Lad kagerne afkøle på en rist. Anret kagerne på et fad og drys evt. med flormelis og sæsonens blomster, eller lav en glasur af flormelis og havtornsaft.

 

Et godt tip: Pift dine muffins op med stykker af hvid eller mørk chokolade. Vend dem rundt i dejen lige inden dejen kommes i forme.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises