Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Havtorn Pesto

Havtorn Pesto

Havtorn-pesto er lavet på et øjeblik og den smager fantastisk. Vi synes den er bedst på pasta fra Pastariget, fordi det er vores yndlingspasta, men du kan selvfølgelig bruge den på al pasta. 

Den kan både nydes på pasta, sammen med en god salat eller serveres til fisk eller kylling. Måske bliver det også din nye favorit. 

Havtorn-pesto

Ingredienser:

  • 1 pk. pastariget pasta eller 300g penne
  • 1/2 dl. 100% havtornsaft
  • 1/2 dl. olivenolie
  • 1 dl. revet parmasan
  • 1 tsk. smør
  • flagesalt
  • friskkværnet sort peber
  • 1 håndfuld frisk basilikum

Sådan gør du:

  1. Sæt vand over og kog efter anvisningen.
  2. Mens pastaen koger, blandes havtornsaft, parmasan, olivenolie, flagesalt og sortpeber i en lille skål. 
  3. Hak den friske basilikum.
  4. Si vandet fra den færdigkogte pasta og hæld pastaen tilbage i gryden.
  5. Hæld havtornpestoen fra skålen over i den varme pasta i gryden og tilsæt smøret. 
  6. Rør og mix godt, til det hele er jævnt fordelt og smøret er smeltet. 
  7. Kom 2/3 af den hakkede basilikum i gryden og mix igen. 
  8. Server med friskkværnet peber og basilikum på toppen. 

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises