Directions
Riv marcipanen groft og rør den sammen med sukker og smør den til en ensartet blød masse.
- Pisk æggene et ad gangen , til dejen er lys og luftig.
- Vend mel og salt i dejen sammen med havtornsaften
- Kagen bages i en smurt bageform, ca 18 cm i diameter. Læg bagepapir i bunden og smør siderne grundigt.
- Bagetid: ca. 30-40 min ved 180 grader celcius.
- Lad kagen køle helt af på en rist og pynt med glassur og lidt hakkede pistacienødder.
Recipe Note
Glasuren laves med flormelis og 100% havtornsaft.
En mazarinkage med havtorn er hurtig og nem at lave, den kan holde sig frisk og svampet i flere dage, men er som regel spist inden.
Mazarinkage kan bruges klassisk som den er eller som base i en frugttærte med creme og bær og den kan du også finde en udgave af under opskrifter.
Marcipantærter med havtorncreme og friske jordbær er virkelig en godt kombination.