Havtorn-bidder
Disse små saftige havtorn-bidder er så lette at lave. De smager skønt til både kaffe og te og frister de fleste med deres flotte farve. Sprød bund og saftig top.

Du skal bruge følgende:
Bund:
- 170 g blødt smør
- 65 g sukker
- 170 g mel
Fyld:
- 4 æg
- 400 g sukker
- 1 spsk tørrede havtornflager
- 1,25 dl 100% havtornsaft
- 85 g mel
Vi bruger altid glutenfrit mel, men begge dele fungerer.
Sådan gør du:
Bund:
- Pisk smør og sukker godt sammen.
- Tilsæt mel og saml dejen.
- Pres dejen ud i en smurt bageform (ca. 20x30 cm)
- Sæt den på køl i ca. 30 min.
- Bag bunden ved 175 grader i ca. 15 minutter.
- Lad den køle lidt.
Fyld:
- Pisk alle ingredienser sammen.
- Hæld massen over den forbagte bund.
- Bag kagen ved 175 grader i ca. 30 minutter til fyldet er fast.
- Kagen køles helt af.
- Kagen skæres ud i små firkanter.
- Blend en spsk. tørrede havtornflager i en kaffekværn.
- Pynt med flormelis og havtornflager.